Over ons

Wij staan klaar voor de Nederlandse ondernemers en willen u ontzorgen van al uw administratieve-en belastingzaken. Van jong tot oud, klein tot groot, particulier en zakelijk, het maakt voor ons niet uit, wij zijn er voor u.

Hieronder staan onze contactgegevens. Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Onze WhatsApp-lijn staat 24/7 aan en u krijgt altijd binnen 24 uur nog antwoord op uw vraag!

Bezoekadres:
Winkelhaak 77
2495 AX Den Haag


Telefoon: +31 6 26 24 28 10
E-mail: info@cdtax.nl

C. Demirci – Administrateur

Privacybeleid CD Tax

De website “www.cdtax.nl” en de daaraan gekoppelde diensten worden u ter beschikking gesteld door CD Tax – Administratie & Advies (hierna: CD Tax), statutair gevestigd te Den Haag en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 74857932. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

CD Tax garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale insappningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
Wij bewaren uw gegevens in onze beveiligde server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@cdtax.nl sturen. Ook is dit schriftelijk mogelijk, ons adres is: CD Tax, Winkelhaak 77 met postcode 2495 AX te Den Haag. CD Tax voldoet binnen 5 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites
Op www.cdtax.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar info@cdtax.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.
Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.