Tarieven

Bij een eigen onderneming heeft u al genoeg kosten waar u rekening mee moet houden. Omdat wij met u meedenken en u van maximale winst willen laten genieten, houden wij onze tarieven betaalbaar. Zo beginnen onze tarieven voor de financiële administratie al vanaf € 70 exclusief BTW per maand! Ook de salarisadministratie houden wij betaalbaar: al vanaf € 5 per loonstrook!

Om het voor onze klanten makkelijker en overzichtelijker te maken, bieden wij ook de optie aan om alles digitaal te doen. Door middel van de app van Informer bieden wij onze klanten een digitale samenwerking aan. In de app kunnen onze klanten hun verkoopfacturen opstellen en versturen, inkoopbonnen en facturen inscannen en 24/7 realtime inzicht krijgen in de cijfers! Is uw debiteur te laat met betalen? Vanuit Informer kunnen wij een incassotraject starten! Wij kunnen de app aanbieden voor € 7,50 per maand.

Tariefgroepen

Onze werkzaamheden zijn onderverdeeld in 4 groepen:
– ZZP’ers
– Kleine ondernemers
– BV’s
– Salarisadministratie (enkel salarisadministratie)

Per groep hebben wij diverse pakketten beschikbaar welke gekozen dienen te worden voor aanvang van de werkzaamheden. De pakketten variëren van € 70 tot € 300. Klik op de gewenste flyer om te pakketten te bekijken.

Mist u iets in onze pakketten? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten!

Omdat wij u van maximale winst willen laten genieten, hebben wij regelmatig leuke acties en/of cadeaus voor onze klanten. Volg ons op Facebook en mis nooit een actie!