U dient uw personeel op tijd, juist en conform een eventuele CAO uit te betalen. Daarnaast moet ook de loonaangifte worden ingediend bij de belastingdienst én moet uiteraard ook betaald worden. Dit brengt een hoop werk met zich mee.

Wij verwerken de administratie en u doet de betalingen aan uw werknemers en de belastingdienst! Zo houden we het makkelijk voor u.

Bij de salarisadministratie is het noodzakelijk dat de loongegevens juist zijn en moeten deze volgens de regels worden toegepast. Wij hebben de kennis en kunnen bepalen of componenten belast of onbelast aan een werknemer kunnen worden uitbetaald, dit kan leiden tot minder af te dragen premies voor u en minder loonheffing voor de werknemer. Bij ons is uw administratie in goede handen en zorgen wij voor een volledige verwerking. Wij beschikken ook over kennis met betrekking tot arbeidsrecht, HR-zaken, de werkkostenregeling en bijtelling privé gebruik auto van de zaak. Kortom u bent bij ons aan het juiste adres voor uw salarisadministratie.

Vanaf € 5,- exclusief BTW per loonstrook.
Mail of bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wat kunt u van ons verwachten?
– Uw administratie & werknemers aanmaken
– Contracten opstellen
– Periodieke verwerking van salarisgegevens
– Loonstroken in tweevoud (voor u en de werknemers)
– Aangifte loonheffingen
– Journaalposten, betaalbestanden en loonstaten voor uw administratie
– Jaaropgave voor werknemers