Logo CD Tax Administratie & Advies

Diensten

Bij CD Tax ontzorgen wij u van de financiële- en salarisadministratie, fiscaal advies en de fiscale aangiften met de bijbehorende jaarrapportages.

01

Financiële Administratie

Wij bieden u een uitgebreid, nauwkeurig & correct en een transparant boekhouding aan op maat gemaakt voor uw onderneming. Onze processen verlopen bijna volledig automatisch en heeft u hierdoor geen omkijken meer naar de administratie waardoor u zicht kunt richten op groei van uw onderneming.
Salarisadministratie voor bedrijven

02

Salarisadministratie

Indien u personeel heeft dient u hiervoor een salarisadministratie bij te houden. Hierbij moet u denken aan contracten, toepassen van de juiste CAO, naleving van de relevante regelgeving, salarisverwerkingen, pensioenadministratie en natuurlijk de 4-wekelijkse of maandelijkse loonaangifte. Wij nemen al deze zorgen van u over en verwerken de gehele administratie nauwkeurig.
Dashboard van Informer Online

03

Fiscale aangiften

Bij het ondernemen horen ook fiscale verplichtingen, zoals het indienen van belastingaangiften. Wij zorgen er voor dat alle aangiften tijdig en correct worden ingediend middels onze eigen software. Met een kloppende administratie wordt het invullen en indienen van de fiscale aangiften hierdoor heel makkelijk.
informer boekhouding app

04

Rapportages

Met een correcte administratie en ingediende fiscale aangiften is het tijd voor de jaarrapportage. Wij stellen de jaarrekening zorgvuldig op en deponeren deze bij de Kamer van Koophandel. De jaarrapporten bieden u een helder overzicht aan van uw financiële prestaties en kunt u ook overleggen bij andere instanties voor eventueel lease-, en hypotheekaanvragen en bij het aanvragen/verlengen van bijvoorbeeld uw NIWO-vergunning.
Boekhouding Den Haag

05

Fiscaal Advies

Gedurende het jaar denken wij met u mee om de groei van uw onderneming te stimuleren. Wij bieden uw onderneming een op maat gemaakt advies aan waarbij uw cijfers sterk zullen presteren.
Bankkoppelingen CD Tax

Neem vrijblijvend contact op

Wij zijn 6 dagen bereikbaar via Whatsapp