Logo CD Tax Administratie & Advies

Overige diensten

Bent u een transportondernemer en gaat u goederen vervoeren tegen betaling in opdracht van derden? Dan heeft u een NIWO-vergunning nodig. Om in aanmerking te komen voor deze eurovergunning moet u voldoen aan de volgende 3 voorwaarden:
Wij helpen u bij de voorbereiding van de documenten en bij het aanvragen van de eurovergunning!
Het PayChecked keurmerk is een keurmerk voor transportondernemers die hiermee aantonen dat zij hun werknemers betalen conform de CAO en dat de personeels- en loonadministratie op orde is.
Bij CD Tax verwerken wij uw salarisadministratie correct waardoor de inspectie vlekkeloos zal verlopen. Wij begeleiden uw onderneming bij het aanvragen en voorbereiden van alle stukken en staan wij de inspecteurs te woord. De onderneming wordt eenmaal per 2 jaar geïnspecteerd door een inspectie-instelling.
Wilt u als uitzendbureau aan uw opdrachtgevers laten zien dat u een betrouwbaar uitzendbureau bent? Dan is een SNA-keurmerk zeker van belang! Uitzendbureaus met de keurmerk tonen aan dat zij voldoen aan de wettelijke verplichtingen rondom de administratie, financiën en personeelsbeleid.
Bij CD Tax verwerken wij uw salarisadministratie correct waardoor de inspectie vlekkeloos zal verlopen. Wij begeleiden uw onderneming bij het aanvragen en voorbereiden van alle stukken en staan wij de inspecteurs te woord. De onderneming dient namelijk tweemaal per jaar geïnspecteerd te worden door een inspectie-instelling.

Neem vrijblijvend contact op

Wij zijn 6 dagen bereikbaar via Whatsapp