Logo CD Tax Administratie & Advies

Paychecked

PayChecked Keurmerk

Het PayChecked keurmerk is een keurmerk voor transportondernemers die hiermee aantonen dat zij hun werknemers betalen conform de CAO en dat de personeels- en loonadministratie op orde is.

Aan de hand van een controle op de administratie door een inspectie-instelling wordt bepaald of uw werknemers het juiste loon krijgen en of uw bedrijf voldoet aan de normen. Als de controle positief is verlopen wordt uw onderneming opgenomen in het register op www.paychecked.nl. In het register kunnen opdrachtgevers uw onderneming terugvinden en kunnen zij zien tot wanneer uw keurmerk geldig is.  
 
Voor het behalen van het PayChecked-keurmerk dient de onderneming de aanmeldprocedure als volgt te volgen:  
– Aanmelden bij een inspectie-instelling  
– Aanmelden bij PayChecked   
– Controle door de inspectie-instelling  
– Bij een positieve resultaat komt uw onderneming in het register van PayChecked 
 
Alvorens wij de aanmelding kunnen doen dient de onderneming te voldoen aan de volgende voorwaarden: 
– Uw bedrijf staat ingeschreven bij de KvK; 
– Er dient minimaal 1 personeel in dienst te zijn, uitbetaald en hierover ook de aangifte loonheffingen is ingediend en betaald; 
– Uw onderneming moet een NIWO-vergunning hebben.

Bij CD Tax verwerken wij uw salarisadministratie correct waardoor de inspectie vlekkeloos zal verlopen. Wij begeleiden uw onderneming bij het aanvragen en voorbereiden van alle stukken en staan wij de inspecteurs te woord. De onderneming wordt eenmaal per 2 jaar geïnspecteerd door een inspectie-instelling.
een weg langs de kust

Neem vrijblijvend contact op

Wij zijn 6 dagen bereikbaar via Whatsapp